Vi kan lägga alla typer av golv, och har lång erfarenhet av golvläggning i Botkyrka.

Bor du i Botkyrka, och känner att golvet i ett eller flera rum har blivit slitet? Vi kan hjälpa dig att lägga ett nytt golv. Oavsett vilket material du väljer kommer ett nytt golv att ge rummet ett lyft, och höja värdet på din bostad.

Kontakta oss Showroom

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 200 MB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Vi lämnar nöjd kund-garanti på alla våra golvarbeten
  Vi färdigställer alla våra arbeten i tid
  Du kan utnyttja ROT-avdraget på 30 %
  Vi är medlemmar i branschorganisationen för golvläggare

  Vi behärskar alla golvmaterial

  Vi kan lägga golv i alla de olika material som finns på marknaden, såväl inomhus som utomhus. Det innebär att ni bl.a. kan få golv i följande träslag:

  • Ek – ett klassiskt material för parkettgolv i Sverige. Vanligen är stavarna i parketten av europeisk ek, medan tiljorna görs i amerikansk ek, som är lite rödare i tonen.
  • Jarrah – en typ av australiensisk eukalyptus som kan läggas såväl inomhus som utomhus. Jarrah är ett mörkt och hårt träslag, som ger djup och tyngd till rummet.
  • Jatoba eller brasilianskt körsbär – ett av de hårdaste träslag som finns på den svenska marknaden. Ett golv i detta träslag är inte billigt, eftersom det måste importeras.
  • Valnöt – ett lite mjukare träslag, som därför passar på ytor som inte utsätts för så mycket slitage. En fördel med valnöt är dock att golvet blir ljusare med tiden – tvärt om mot de flesta andra träslag.
  • Merbau – ännu ett exotiskt träslag som kan användas såväl utomhus som inomhus. Träet är så tåligt att det kan kombineras med golvvärme.
  • Lönn – ett träslag som är så populärt att det ofta imiteras i laminatgolv. Originalet har dock den egenskapen att det när det mörknar får en nästan gyllene yta. 
  • Körsbär – ett ganska dyrt golvmaterial, eftersom träet importeras från Nordamerika. Det är dock en god investering, eftersom golvet är slitstarkt och står emot fukt.

  Kompetenta golvläggare i Botkyrka

  Om du väljer att anlita oss för att lägga golv i Botkyrka är du i trygga händer. Vi är medlemmar i branschorganisationen Golvbranschen, vilket innebär att vi alltid följer Allmänna reklamationsnämndens beslut. 

  Vi är anslutna till Golvbranschens Golvgaranti, och följer därför branschens riktlinjer för slipning, lackering och periodiskt underhåll. Dessa riktlinjer bygger på branschens samlade kunskap, samt på expertkunskap. Riktlinjerna beskriver produkter, tekniska förutsättningar och metoder. 

  En sak som skiljer medlemmar i Golvbranschen från mindre seriösa aktörer är att vi är medvetna om underlagets betydelse för det färdiga resultatet. Underlaget påverkar hur komfortabelt det färdiga golvet blir att gå på, och också hur mycket det låter om golvet. En golvläggare som är medlem i Golvbranschen måste också följa ett ramverk för differenser i underlaget. Följer man inte detta ramverk kan det blir problem med slutresultatet. Vi vet vilka underlag som passar bäst ihop med olika golvmaterial.

  Vi anpassar oss efter dina önskemål

  Inget jobb är för litet eller för stort för oss. Vare sig det handlar om att lägga en ny plastmatta i en klädkammare, eller att lägga ett nytt parkettgolv i en stor sal, tar vi oss an arbetet med samma entusiasm och kompetens. 

  Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert på golvläggning i Botkyrka. Beskriv arbetet du vill ha utfört, så återkommer vi med ett kostnadsförslag.